Om oss

Mobilscen Sverige bildades 2001, vi var först i Sverige med medelstora mobila scener.

Det började med ett samtal vid fika bordet på Högtalartjänst om att hitta en bra och kostnadseffektiv lösning för små- och medelstora scener. Sagt och gjort. Ritningar gjordes och leverantörer kontaktades. Vi valde att påbörja det som skulle växa till ett långvarigt och tätt samarbete med tyska Stagemobil.

Sedan 2001 har vi växt och kan nu erbjuda scener i många olika storlekar för att möta de flesta behoven. Vi samarbetar fortfarande nära med Stagemobil men har i dag även egen tillverkning i Sverige.

Mobilscen Sverige ingår i Högtalartjänst gruppen och vi kan erbjuda fullservice för både hyra och försäljning av scen och scenteknik. Vi jobbar ofta med okonventionella lösningar för att uppnå vårt mål att göra varje case unikt. Vi har såväl kunskapen och erfarenheten som ger dig trygghet som utrustningen som behövs för både det lilla och det stora arrangemanget. Vi använder oss alltid av teknik av hög kvalité och vet när pris och pålitlighet inte går att tumma på.
 
Hos oss får du alltid en och samma projektledare som sedan är med dig hela vägen. Vi som hjälper dig har många års erfarenhet som tekniker och finns på plats med er när arrangemanget går av stapeln.

/customers/b/5/b/mobilscen.se/httpd.www